Fornyelse i Stjørdal, møtene fortsetter

 GODE MØTER I STJØRDAL: Møteaksjonen med Martha og Edgar Paulsen er i gang med sin fjerde uke. (FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Ingjerd Våge – Vi er veldig spent og er i bønn til Gud for uken som kommer. Det er bevegelse i flokken, folk blir berørt av Ordet og endrer kurs. Vi opplever at Gud ikke […]

  
GODE MØTER I STJØRDAL: Møteaksjonen med Martha og Edgar Paulsen er i gang med sin fjerde uke.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Ingjerd Våge

– Vi er veldig spent og er i bønn til Gud for uken som kommer. Det er bevegelse i flokken, folk blir berørt av Ordet og endrer kurs. Vi opplever at Gud ikke er ferdig og har store forventninger, sier Kjell Kolbrek som er leder for fellesmøtekomiteen.
Møteaksjonen har allerede vart i tre uker i vår, men har hatt pause de siste ukene før møtene startet opp igjen torsdag 31. mai.

Gud er tilstede
–Mange søker forbønn og salving. Vi har sett at mennesker blir helbredet, flere har fått en ny start og noen har kommet tilbake til troen, forteller Kolbrek.
Møtene blir også sendt på nærradio, og de har fått tilbakemelding fra flere av lytterne. Også Martha Paulsen bekrefter at de har opplevd Guds nærvær disse ukene.
– Folk opplever fornyelse og får større frimodighet. Vi har sett at mennesker blir helbredet for indre sår. Flere tar også med seg ikke-kristne på møtene, de ønsker at andre må bli frelst, det er første tegn på at folk våkner, sier Paulsen.

Varig kursendring
Det er viktig for Martha og Edgar Paulsen at fornyelsen folk erfarer nå ikke er et blaff, men at det fører til varig endring.
– Vi opplever at folk blir tent i brann og at flere oppdager sine nådegaver. Vår visjon er at alle skal på banen og at ingen blir sittende på ”tribunen”, sier Paulsen.
Marit og Irene stod i vekkelse i Stjørdal for om lag to år siden, den gang kom folk tilreisende fra hele Trøndelag. Nå er det flest folk fra byen Stjørdal som kommer på møtene. Kolbrek og Paulsen oppfordrer alle til å være med å be for aksjonen i Stjørdal.  

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.